Arsen Mujagić

Arsen Mujagić rođen je 1964. godine u Rijeci, dugi niz godina aktivist je u Malom Lošinju.
Javno piše i bavi se društvenim fenomenima i sveprisutnim devijacijama u društvu.
Daleke 2004. godine poslao upit HNB-u – je su li banke četvrta grana vlasti koja je iznad ustavne trodiobi vlasti u Hrvatskoj.

Hrvoje Čupić

Hrvoje Čupić

Hrvoje Čupić, rođen je 9. svibnja 1977. godine u Rijeci kao najstarije dijete mnogobrojne obitelji. Posljednjih 34 godine živi u Zagrebu.
Nakon završenog fakulteta zapošljava se Hrvatskom zavodu za mirovinsko osiguranje kao referent te nakon devet godina postaje šef Odsjeka dječjeg doplatka Područne službe u Zagrebu te na tom radnom mjestu ostaje četiri godine.

Mateja Vidović

Mateja Vidović rođena je 1990. godine u Banja Luci iz koje je izbjegla 1995.
Nakon osvajanja drugog mjesta u državnom natjecanju barista 2011 godine kreće u ozbiljnije ugostiteljske vode. Živi i radi u Malom Lošinju, kao samostalna poduzetnica već 12. godina i bavi se ugostiteljstvom.

Željan Jurlin

Rođen je 1960. godine u Splitu.
Dragovoljac Domovinskog rata i umirovljeni časnik hrvatske vojske.
Dugi niz godina u politici, u četiri mandata vijećnik u MO Kaštel Sućurac i gradski vijećnik Grada Kaštela u dva mandata.

Marjana Botić

Marjana Botić rođena je 1971. u Zadru, po nacionalnosti Hrvatica, udana i majka dvoje djece, radi na Sveučilištu u Zadru.
Nakon završetka Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i stjecanja titule dipl.oec., upisala je i završila poslijediplomski studij Pomorskog prava i prava mora na pravnom fakultetu Sveučilišta u Splitu i stekla titulu mr. sc. iur.